Inspiration


Børn er en kilde til inspiration for forældre verden over, og det er netop også sådan historien om kidsme begynder. Grundlæggeren og hans kone var ovenud lykkelige, da deres søn, Edwin, blev født. De besluttede at de ville være aktive og engagerede forældre, der ville give ham den sundeste start på livet som muligt.

Edwins far ville også give hans søn mulighed for at smage på verden, eftersom han selv satte pris på forskellige kulturer og deres mad. Han forestillede sig hvor vidunderligt det ville være, hvis Edwin også kunne udforske den diverse palet af smag og teksturer under et måltid.

Efterhånden som Edwins far hjalp sønnen igennem den vigtige overgang fra flydende til fast føde, oplevede han dog nogle tidlige frustrationer.

Mad med ske blev ofte en udfordrende og kedelig affære; kvælning var en risiko. Og den traditionelle "envejs" ske-madnings-metode gjorde Edwin til en passiv deltager i måltidssituationen. Edwins far oplevede at andre forældre havde samme udfordringer.

Ved at udnytte sin baggrund som opfinder med mere end 30 års erfaring i baby branchen fandt Edwins far en løsning og udviklede den prototype, der senere blev til kidsme Food Feeder. Denne Food Feeder tillod Edwin at blive en aktiv deltager i måltider. Pludselig blev spisetid mere fornøjeligt, og Edwins forældre kunne se ham udforske nye smage og teksturer uden problemer. Med Food Feederen var det lettere at introducere friske råvarer fra en tidlig alder. Edwins forældre var så glade for at kunne videregive glæden ved sunde og ernæringsrigtige fødevarer, som ville gavne ham mens han voksede.

kidsme er glade for at dele glæden ved den simple løsning, som var inspireret af grundlæggerens egen søn. Kidsme Food Feeder tillader dit barn at udforske fast fode på en sikker måde, og udforske nye smagsvarianter. Det er en mulighed for dig og dit barn at nyde glade og problemfri spisetider sammen, og giver også mulighed for at bygge sunde spisevaner fra en tidlig alder.

Hos kidsme lader vi børn inspirere os, så vi kan give dig innovative produkter af høj kvalitet, som vil hjælpe med at vende hverdagens øjeblikke til specielle og mindeværdige oplevelser. KØB HER